A legjobb duzzasztott agyag
A meleg ház sehol sem olcsóbb
A legjobb társaság
Széles választék és gyors szállítás
Duzzasztott agyag tömbök

A kerámia agyagbeton tömbök büszkék a helyére a modern építőanyagok kínálatában. Népszerűségük csak a praktikum, a sokoldalúság és a megfizethető árak kombinációja miatt növekszik.

A habosított agyag a leggyakoribb porózus adalékanyag, amely szigetelési tulajdonságai és kémiai ellenállása terén felülmúlja a klasszikus könnyű betont. A habosított beton falazat tömege kétszer olyan könnyű, mint a tégla. Egy építőelem legfeljebb hét téglát cserél. A falvastagság a teljesítmény romlása nélkül is sokkal vékonyabb lehet.

Duzzasztott agyag blokkok gyártása

Az expandált agyagtömbök habosított agyagon, könnyű habosított granulátumokon alapulnak, amelyek gyengén olvadó agyag égetésével készülnek. Jellemzőjük a megnövekedett porozitás, amely az anyagot a lehető legkönnyebbé teszi, és kiváló szigetelő tulajdonságokat ad.

A finomszemcsés duzzasztott agyagon alapuló blokkok a hőszigetelést nagy szilárdsággal kombinálják. Az üregek lehetővé teszik egy rejtett keret létrehozását, javítva a fal teherbíró képességét. A szénsavas betonból készült szerkezetek megerősítése érdekében néhány soronként megerősítő szalagot hoznak létre, amelynek követelményei az emeletek számától és az objektum összetettségétől függően nőnek.

A habosított agyag blokkok előnyei

A duzzasztott agyag blokkok népszerűsége az előnyöknek is köszönhető:

  • Erő. A kerámia agyagtömbök, amelyek ára kiváló tulajdonságokkal párosul, rendkívül tartósak. Elegendő az anyag felhasználása az alapkivitelezésnél, a teherhordó szerkezetek és a házak építésénél.
  • Könnyű. A tömbök nem teszik nehezebbé az alapot, nem igényelnek nehéz monolit szerkezeteket és fektetéskor nincs szükségük túlméretes emelőeszközökre.
  • A stílus egyszerűsége. A kerámia agyagbeton tömböknek számos szabványmérete van, emiatt összetett építészeti szerkezetek, ajtó- és ablaknyílásokkal ellátott falak képződnek. Az anyag tökéletesen megtartja a belső és külső dekorációhoz használt kötőelemeket.
  • Ár. A habosított agyagtömbök vásárlása sokkal olcsóbb lehet, mint sok hasonló anyag.
  • Tűzbiztonság. Az anyag olyan tárgyakhoz alkalmas, amelyeknél fokozott a tűzbiztonsági követelmény.
  • Szigetelés. A porózus szerkezet garancia a magas zajelnyelésre és az optimális hővezető képességre a létesítmény energiahatékonyságának és a kényelmes beltéri mikroklíma biztosításához.
  • Higiénia. Az anyag teljes mértékben megfelel a jelenlegi egészségügyi előírásoknak.
  • Minimális zsugorodás. A súlyos zsugorodásra vagy deformálódásra való hajlam hiánya jelentősen meghosszabbítja a létesítmény karbantartás nélküli élettartamát.

A habosított agyagtömbök légáteresztő és környezetbarát anyagok. Az ilyen házakban mindig egészséges légkör uralkodik, működés közben nem bocsátanak ki veszélyes és mérgező anyagokat. Az anyag teljesen semleges, ártalmatlan és megbízható.

Claydite beton válaszfal (115x188x500)
Elérhetőek203.27 huf/PC.
Claydite beton válaszfal (165x188x115)
Elérhetőek56.47 huf/PC.
Claydite beton válaszfal (249x188x115)
Elérhetőek90.34 huf/PC.